Videos not working

  • John
    John
    Newbie 18 points
    September 17, 2016 at 6:11 am

    Hi,

    I have had this site for a couple of years and not really updated it. Went to update last night an noticed that none of the videos are working.

    At first i thought it was due to the listings expiring, yet when i upload a new one they don’t work either.

    This link takes you to a recent video i have added as a test. https://goo.gl/NhrBDE

    That video and all the others wont play.

    Any ideas?

  • zarko
    zarko
    Senior Member 360 points
    September 17, 2016 at 9:59 pm

    hi John

    Are these self-hosted videos which you uploaded from your computer or youtube videos? Also which version you had before update?

  • John
    John
    Newbie 18 points
    September 20, 2016 at 11:28 am

    Hi,
    They are all youtube videos. The site was created Jan/Feb 2016 and had all the latest versions at the time.
    I have recently updated (3 days ago) the video import plugin from premiumpress to the latest one.
    Since the new update of the uploader i have treid again and still the videos wont play.

    Would like to get it sorted soon as getting some good search engine traffic and don’t want to waste it.

  • John
    John
    Newbie 18 points
    September 21, 2016 at 5:14 pm

    Can anyone help with this please?


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    September 22, 2016 at 1:07 pm

    Hello John,
    I think you should open a ticket >>https://s.premiumpress.com/index.php?/Tickets/Submit

  • Adnan
    Adnan
    Elite Member 513 points
    October 6, 2016 at 8:54 pm

    Hi, I have the same problem after updating to v8.9.6

    Self uploaded videos are not working.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

New Business Themes for WordPress 2020

Start your new website today!

View Business Themes