charles

You tube video error using plugin

Video error message shows up when you post a video through pp you tube plugin. This is what shows up - https://youtube.com/devicesupport Worked fine this issue started yesterday.

Created: May 7, 2015 at 1:59 pm
  • In: Video Theme
  • Started by: charlescharles
  • 13 members left 45 comments
  • Last reply from: G4S

  • charles
    charles
    May 11, 2015 at 11:28 pm

    Video player is not showing up.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 11, 2015 at 11:38 pm

    hi Charles, send me a ticket and ill take a closer look for you.

  • Christopher Lee
    Christopher Lee
    May 12, 2015 at 12:11 am

    Hi Mark, as Charles mentioned the thumbnails being imported are 120×90 where as before they were 480×360? Otherwise, they’re importing and playing perfectly.

    Attachments:
    You must be a member to view attached files.
  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 12, 2015 at 1:22 am

    thanks Christopher,

    Glad that everything is working correctly, ill see if i can update the thumbnail quality.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 12, 2015 at 1:33 am

    This has been updated to version

  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 12, 2015 at 1:51 am

    Iv added a blog post to help also;

    WordPress YouTube Plugin Update

  • Christopher Lee
    Christopher Lee
    May 12, 2015 at 2:39 am

    Fantastic, Mark – thumbnails are fine now. And cheers for the blog post re: API key. I had found a blog post elsewhere to find it but others will certainly benefit.

    Thanks for the great support.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 12, 2015 at 9:58 am

    thanks Christopher

  • charles
    charles
    May 12, 2015 at 2:36 pm

    Mark,

    Thanks for fixing the issue!

  • charles
    charles
    May 12, 2015 at 3:32 pm

    Hi Mark.

    Video screen still not showing up on listing page. plus there is a fatal error on video search upload when you use the time feature when searching for videos.

    Attachments:
    You must be a member to view attached files.
  • charles
    charles
    May 12, 2015 at 7:09 pm

    Mark,

    Single video import not working, video not working on listing page.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 13, 2015 at 2:21 am

    charles looks like you dont have the video shortcode on your listing page, iv checked and the video imports are correct and should display.

    send a link if your unsure.

  • charles
    charles
    May 13, 2015 at 2:41 am

    This is a video theme, never had to install short codes before. The video was working proir to you tubes changes changes.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    May 13, 2015 at 4:44 am

    send a ticket and ill take a look for you.


Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)