Login/Register button disappeared

WordPress Business Themes Forums Version 7 Themes ShopperPress Login/Register button disappeared

Login/Register button disappeared

July 6, 2013
 Abi

  • Abi
    Newbie 5 points

    My site (http://sukkahoutlet.com) seems to have lost the Login/Register button on the nav. bar and also if signed in to site the order button also disappeared after trying to add item to cart.

    I am using latest WP version 3.5.2 and Shopperpress vs. 6.7 which states on update page (on site) that it is up to date. According to this site it states that latest vs. is ShopperPress 7.1.4.

    1) Do I need to update to correct problem and if so I can’t find info on how to without messing up current data on site .

    2) Any suggestions on correcting issue, I have disabled all plugins one at a time already.

    Thank you,
    Abi

    July 6, 2013 at 6:08 pm
  • James
    James
    Newbie 42 points

    Abi,

    Using V6.7 and new WP causes a strange thing to happen. The language in SP gets set to Dutch. Find the language setting and change to English and I bet it will all come back as it should.

    Jim

    July 6, 2013 at 8:25 pm

  • Abi
    Newbie 5 points

    Thank you James for the response but 1) it’s still set to English and 2) What are methods for updating SP to vs. 7.1.4?

    July 6, 2013 at 8:29 pm
  • James
    James
    Newbie 42 points

    Try changing it to another language if you have that option and then back to English or just save again on the language page. Sometimes it needs a “reminder”.

    For upgrade to 7.1.4, it is all manual and best handled with a support ticket.

    July 6, 2013 at 8:39 pm

  • Abi
    Newbie 5 points

    This is actually a new problem but when clicking new post it says I don’t have a picture which I do so here goes.

    My site (http://sukkahoutlet.com) seems to be working great but on checkout the credit card expiration field only goes to 2015, how do I update that?

    I am using latest WP version 3.5.2 and Shopperpress vs. 6.7 which states on update page (on site) that it is up to date. According to this site it states that latest vs. is ShopperPress 7.1.4.

    1) Do I need to update to correct problem and if so I can’t find info on how to without messing up current data on site .

    2) Any suggestions on correcting issue, I have disabled all plugins one at a time already.

    Thank you,
    Abi

    July 31, 2013 at 6:14 pm

  • Abi
    Newbie 5 points

    Moved to new post.

    July 31, 2013 at 8:36 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    ?

    August 1, 2013 at 12:36 am

  • Abi
    Newbie 5 points
    August 1, 2013 at 3:04 am
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team