Youtube/Video

Youtube/Video

July 12, 2013
 Alexandra

  • Alexandra
    Newbie 65 points

    not sure why but when i add youtube video link in the youtube custom field i get a 500 Internal Server Error when trying to view the listing.

    any ideas ?

    July 12, 2013 at 3:21 am

  • Alexandra
    Newbie 65 points

    something to do in this function causes it to happen
    $embedCode->getEmbedCode($PPT->GetListingCustom($post->ID, ‘youtube’));

    July 12, 2013 at 3:28 am

  • Alexandra
    Newbie 65 points

    narrowed it down to this line in the Youtube class

    $this->_feed = (Object) simplexml_load_file( $this->_feed_url );

    commented it out
    the page worked
    uncommented the line
    doesnt work again

    July 12, 2013 at 3:37 am

  • Alexandra
    Newbie 65 points

    the page randomly sometimes works with the video other times it just gives the 500 Internal Server Error.

    if i comment out that line it works all the time but no there will be no video for the page

    July 12, 2013 at 3:59 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    i would guess your hosting setup doesnt support simplexml_load_file so it causes a 500 error.

    contact your hosting to ensure they suport the PHP function simplexml_load_file

    July 12, 2013 at 6:17 am
  • patrick
    patrick
    Newbie 37 points
    July 12, 2013 at 10:04 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    :)

    July 13, 2013 at 1:58 am
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team