Stock Management 8.9.3 Stable

  • Adela
    Adela
    Newbie 75 points
    August 5, 2016 at 10:17 am

    Hi there!
    I solve to not show the stock on site.
    And i put all the product with stock 0, and when somebody wants to buy more the 10 pieces it can’t!
    So where I can change this 10 pieces limit!?
    Thank you very much!


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    August 5, 2016 at 1:59 pm

    Hello Adela,
    Change the stock from admin section.Setting the sock to zero means you don’t have a product or out of stock.See attached image

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Adela
    Adela
    Newbie 75 points
    August 5, 2016 at 2:56 pm

    Thank you Josh for your support!
    I have nothing on stock not 0 not 10 is blank, because I understand that this is the value to have “unlimited” stock.
    I don’t want any limit and I don’t want people to see the level of stock!


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    August 5, 2016 at 3:26 pm

    If you dont set a quantity then the quantity is set to 10 by default

  • Adela
    Adela
    Newbie 75 points
    August 8, 2016 at 6:50 am

    Please tell me where can I change this 10 ?


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    August 8, 2016 at 8:00 am

    Hello Adela,
    There is no option to remove this.You would have to edit theme core files to remove this.But you can use some css.Try the below code under Theme Setup >General Setup >Custom css

    .single .pagewrap .item3 {
    display:none;
    }
    .wlt_shortcode_instock {
    display:none;
    }

  • Adela
    Adela
    Newbie 75 points
    August 12, 2016 at 11:09 am

    Is not working!


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    August 12, 2016 at 1:56 pm

    Hello Adela,
    The code I provided above hides/removes the stock from display.Please provide url

  • Adela
    Adela
    Newbie 75 points
    August 15, 2016 at 7:51 am

    OK, i’ts remove but the client can’t put in basket more then 10 pieces.
    On admin the value is like i say up, no number, is blank!
    https://eegger.ro/listing-category/parchet-egger-11-mm/


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    August 15, 2016 at 9:04 am

    Hello Adela,
    If you have not set stock number from admin section then the stock number is set to 10 by default.If you want your users to add more than 10 then set a stock above 10 from admin section.
    The code I provided above only hides the stock number from user display and does not change stock number (10 by default if not set from admin section)

  • Adela
    Adela
    Newbie 75 points
    August 16, 2016 at 6:36 am

    This is the idea! I already made a few sites with lot of products because in the older version it’s work like this with stock blank! So now i mast take all the products by hand and modify all stocks!
    That way I like to know if there is another possibility!
    Anyway, a lot of good thing is missing on responsive Shop Theme and I hope that they will come back!
    Thank you!


  • Josh
    Super Guru 13,875 points
    August 16, 2016 at 2:30 pm

    Hello Adela,
    In your theme files locate the file framework >class >defaults_cart.php
    Locate the code with qty = 10 change the quantity to a stock you want like 1000.This way if you don’t set quantity/stock default quantity will be set to 1000.You can then use my above css to hide stock from display.

    Note:Edit theme core files at own risk.Changes you make to core files will be lost on theme update

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

New Business Themes for WordPress 2020

Start your new website today!

View Business Themes