Specific country

Specific country

July 26, 2013
 Juan Carlos

  • Juan Carlos
    Newbie 5 points

    Hi all

    I am very confused with the information about how to define a specific country for my directory.

    I don´t know what exactly I have to do. Can anyone explain me with detail…?

    Thank you very much for your support.

    July 26, 2013 at 4:28 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    not sure i understand the question, define a country for what?

    July 27, 2013 at 3:46 am

  • Juan Carlos
    Newbie 5 points

    Hi Mark

    My directory is only for Spain. So I don´t want that users have to select a country, state… among a list. I prefer that Spain be the country based.

    I have seen other responses about this subject but I don´t understand how implement it. Could you explain me what I have to do?

    Thanks in advance for your support.

    July 27, 2013 at 9:52 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    hi

    ill add new options into 3.8 whicih will be out tomorrow to make the setup easier for people, i think i can see the confusion now

    July 27, 2013 at 9:56 am

  • Juan Carlos
    Newbie 5 points

    Thank you very much for your response.

    I know that I have to do a child theme in order to no lost changes made with the updates but I don´t know how to make the child theme. Could you help me…?

    By the way, I attach the Spanish translation for the theme, it is for “automotive repair” for this rason the word “listing” is translated for “talleres” this is the only one change that have to make other spanish users than want to use the translated file.

    July 27, 2013 at 10:05 am

  • Juan Carlos
    Newbie 5 points

    I upload with .txt extension because .php is not permitted…

    July 27, 2013 at 10:07 am

  • Juan Carlos
    Newbie 5 points

    Hi Mark

    I have sent you the file translation by email. Sorry

    July 27, 2013 at 10:11 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    hi

    many thanks, could you .zip it.

    July 27, 2013 at 10:20 am

  • Juan Carlos
    Newbie 5 points

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    July 27, 2013 at 10:30 am
  • Jo
    Jo
    Newbie 64 points

    Hi, I’ve installed 3.8 but I still can’t see how I would restrict registration to a single country? Could you tell me where I set this up to be UK only? Thanks

    July 28, 2013 at 11:07 am
  • Phil
    Phil
    Senior Member 107 points

    Mark, I would also like to know more about this. I need to, from the country list, select South Africa as the default selection, and then hide it from the front page. Then the states selection should show only the South African provinces. Or am I barking up the wrong tree here?

    August 21, 2013 at 12:25 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    @Jo, there is no option to redtrict users to register from one country, the internet is global and if you only want one country i suggest you look at other menthods, e.g.

    1. notices
    2. htaccess country blocks
    3. hosting blocks

    Phil, yeh this isnt going to happen, there is no reselect and hide and its the user selection action that causes the drop down of other items so auto selection will not do this.

    August 22, 2013 at 2:46 am
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team