Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Search results

  • Jo
    Jo
    Newbie 64 points
    July 20, 2013 at 5:37 pm

    Hi Mark,

    Sorry, I seem to firing questions at you at the moment…

    Using the advanced search widget, if there are no matches (e.g. the category is empty) it simply refreshes the current page. How do I get it to return a ‘Sorry no matches were found message’ instead?

    Thanks

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 5:46 am

    im not sure i follow, the search results page will show ‘0 results’ if there is nothing returned.

  • Jo
    Jo
    Newbie 64 points
    July 21, 2013 at 11:21 am

    In that case I don’t think my site is set up right – it appears to be using the index page for search results and it doesn’t display an error if no matches are found.

    Any ideas what I might need to change?

  • Jo
    Jo
    Newbie 64 points
    July 21, 2013 at 11:48 am

    The pages I have currently are –

    Add Listing
    Articles
    Blog
    Callback
    Contact
    Manage
    Messages
    My Account
    Submit

    Am I missing a dedicated results page?

  • Jo
    Jo
    Newbie 64 points
    July 21, 2013 at 12:00 pm

    Just running some more tests and it takes me to a separate results page (blank with no message) if I select ‘1 mile’ radius from postcode but when left on auto or anything other than 1 mile it simply refreshes the current page.

    In the advanced search I have ‘Returned Vales Must = Equal Search Query’.

    Any ideas?

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 1:04 pm

    Jo would need a link to see what your setup is.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)