Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Mailing List Widget does not send confirmation mail

  • Thomas
    Thomas
    Newbie 53 points
    July 21, 2013 at 7:15 am

    My mailing list widget doesnt send anything to subscribers.
    (Confirmation Email is available)

    What can be wrong?

    Thanks for any advice
    Thomas

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 7:43 am

    whats your link ill try your site, the email you setup via the admin does get sent.

  • Thomas
    Thomas
    Newbie 53 points
    July 21, 2013 at 7:50 am

  • Thomas
    Thomas
    Newbie 53 points
    July 21, 2013 at 7:54 am

    and to make sure that it works this time:

    sooom.de

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 8:06 am

    your site is on SSL? https://

    the error is because its mixing content, some http and some https

  • Thomas
    Thomas
    Newbie 53 points
    July 21, 2013 at 8:29 am

    Thank you Mark for checking up.

    Right, I set my site to https.
    So I have to look how I get them unmixed, probably have to modify .htaccess, and then it should work?

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 8:58 am

    the ajax assumed http, you’ll need to adjust it to https in the file;

    framework/js/core.ajax.js

  • Thomas
    Thomas
    Newbie 53 points
    July 21, 2013 at 12:32 pm

    and can you tell me where exactly I have to do this?
    Ive changed the first request to

    “this.mRequest = this.getHttpsRequest();”

    and now after submit, homepage reloads (sounds good, eh?) but no email is send at all.

    Do I have to change all existing requests?
    Or even each term with “http” in it?

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 1:07 pm

    not that bid, looks for;

    [code title=””]/* =============================================================================
    MAILING LIST
    ========================================================================== */
    function WLTMailingList(l, id, div){
    CoreDo(‘http://’+l+’/?core_aj=1&action=MailingList&eid=’+id, div);
    }[/code]

    change the http:// there

  • Thomas
    Thomas
    Newbie 53 points
    July 21, 2013 at 2:51 pm

    Thanks a lot for your efforts, Mark.
    Mailing still does not work but I have to solve this later.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 21, 2013 at 3:54 pm

    sure np

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)