Getting error when using icodes plugin

WordPress Business Themes Forums Responsive Themes Coupon Theme Getting error when using icodes plugin

Getting error when using icodes plugin

July 28, 2013
Lee Lee
  • Lee
    Lee
    Newbie 74 points

    Hello to all community…

    I setup the plugin, seemed to work ok, now this morning getting an error!

    The error is:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../plugins/wlt-icodes/wlt_icodes.php on line 226

    Any ideas why? is it icodes messup? as noticed also icodes images were not displayed properly this morning either!

    Could we cache the images on our servers? (using icodes still)

    July 28, 2013 at 12:05 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    iCodes server is down, so i think you’ll find this is the cause.

    July 28, 2013 at 1:36 pm
  • Lee
    Lee
    Newbie 74 points

    Thank you, thought may have been due to icodes, as seemed to work fine yesterday.

    Is there any chance of caching the images, so that we do not depend on them for our sites to display correctly?

    July 28, 2013 at 1:55 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    lol no im afraid not.

    July 28, 2013 at 3:16 pm
  • Salamatu
    Salamatu
    Newbie 23 points

    Hi,

    I am having the same problem as well when I tried to imports merchant, I have use the login credential that they supplied me with but its going into error.

    Please help

    Sally

    November 8, 2014 at 3:06 pm
  • Salamatu
    Salamatu
    Newbie 23 points
    November 8, 2014 at 3:07 pm
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team