DirectoryPress User Emails Not being sent to any address

WordPress Business Themes Forums General Discussion DirectoryPress User Emails Not being sent to any address

Discontinued - The forum content is out of date. For theme support please use our support desk here.

DirectoryPress User Emails Not being sent to any address

July 29, 2013
Jamie Jamie
  • Jamie
    Jamie
    Newbie 16 points

    Hi Mark

    please see the screenshot of the mail log, its sends to admin fine but it doesn’t attach an email address to the users email i will upload here thanks Mark.

    July 29, 2013 at 12:52 pm
  • Jamie
    Jamie
    Newbie 16 points

    screenshot

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    July 29, 2013 at 12:52 pm
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points

    As asked before, when you change to the default WP theme (like 2011), does the user get the registration email or not? If not than you might have some issue with your WordPress.

    July 29, 2013 at 12:56 pm
  • Jamie
    Jamie
    Newbie 16 points

    Hi Richard

    i will try again but it didn’t last time we did that.

    Thanks ๐Ÿ˜€

    July 29, 2013 at 12:59 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,814 points

    Richard he said he didn’t, sounds more like an email receiver issue (spam or junk folder setup) rather than an outgoing one.

    July 29, 2013 at 1:03 pm
  • Jamie
    Jamie
    Newbie 16 points

    Hi Richard

    I have reverted back and you are correct the user still does not get the email with the default WP theme, any ideas how to fix a WP issue?

    Many Thanks ๐Ÿ˜€

    July 29, 2013 at 1:05 pm
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points

    Try reinstalling the WP, if that does not work try to Google that issue, as I know it is a common problem.

    July 29, 2013 at 1:38 pm
  • Jamie
    Jamie
    Newbie 16 points

    Ok guys you may be interested to know this:-

    I was not having any luck with Hotmail, Gmail, Yahoo etc mail accounts, but when i add the email address that my site sends out with to my hotmail contacts the welcome message come through!

    Anyone got any thoughts? ๐Ÿ˜€

    July 30, 2013 at 2:57 pm
  • Jesse
    Jesse
    Newbie 24 points

    Mark,

    I was having the same issue with registration emails not being sent out while using a yahoo email, but I changed it admin@mywebsite.com and it worked just fine!

    Thanks for the help! :mrgreen:

    July 14, 2014 at 4:05 am
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team