Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Cannot Register New Members

  • Dinesh
    Dinesh
    Newbie 44 points
    January 10, 2019 at 12:27 pm

    Job Board – Version 9.2.4

    When a new member tries to register, an error message saying the security question has been answered incorrectly. Therefore, no new members can register.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,845 points
    January 14, 2019 at 1:54 am

    Have you enabled the security options without setting them up correctly?

    Admin -> premiumpress -> configuration -> user settings -> security code.

  • Dinesh
    Dinesh
    Newbie 44 points
    January 14, 2019 at 8:42 am

    Hi Mark

    I believe I have set up everything Ok. The other themes I’m using work ok.

    Here is a screen shot of my settings in the Job Theme

    (Also, as a side note, when the User Mobile Number is selected, it does not feature on the registration screen)

    Diinesh

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,845 points
    January 15, 2019 at 3:06 am

    Hi Diinesh

    Send me a ticket and ill take a closer look for you.

  • Dinesh
    Dinesh
    Newbie 44 points
    March 5, 2019 at 12:07 pm

    Hi Mark

    My sincerest apologies for not getting back to you, but it seems to have resolved itself with version 9.2.5.

    Thank you kindly for you time

    Dinesh

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)