groups-icon

LearnPress not working with updated Theme

  • Version 10
    Nicholas Chauvin
    55 points
    Beginner

    I could totally be doing something wrong, but I have no idea what it could be.

    In the previous version of my DirectoryPress. I had LearnPress installed for course creation because I changed what my website was about and everything worked super well. I just updated to 9.4.4 (I know, behind on the times) and none of the elements from the pages I created that appear blank, to the Lesson pages that are not CSSed at all properly.

    Does anyone else use LearnPress on their sites? If so are you running into the same issue?

    Is there anyway for me change what theme license I have without purchasing a new one, since I no longer need a directory of any type, I need more of a LMS, that I see that PP offers?

    Thanks!

    March 8, 2021 at 1:46 pm
  • Nicholas Chauvin
    55 points
    Beginner
    Members Only Content

    This reply is for PremiumPress customers only.

    Login Now
    March 8, 2021 at 1:54 pm
  • Kiran Kumar
    16 points
    Silver User
    Bronze User Silver User
    Members Only Content

    This reply is for PremiumPress customers only.

    Login Now
    March 8, 2021 at 3:19 pm
  • Mark Fail
    11,237 points
    Platinum User
    Bronze User Silver User Gold User Platinum User Helpful Award Fast Responder Thank You Coffee Villian Award Video Testimonial
    Members Only Content

    This reply is for PremiumPress customers only.

    Login Now
    March 8, 2021 at 5:21 pm
  • Nicholas Chauvin
    55 points
    Beginner
    Members Only Content

    This reply is for PremiumPress customers only.

    Login Now
    March 9, 2021 at 12:59 am
  • Mark Fail
    11,237 points
    Platinum User
    Bronze User Silver User Gold User Platinum User Helpful Award Fast Responder Thank You Coffee Villian Award Video Testimonial
    Members Only Content

    This reply is for PremiumPress customers only.

    Login Now
    March 9, 2021 at 1:58 am