Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
Iulian

Icons not displaying

Dear all, Can you help me what can cause this not to display: icons and boxes - related to Java. See below. The ideea was that it went OK until yesterday - have no ideea what happened what I changed.

Created: May 19, 2020 at 9:11 pm

  • JamesD
    JamesD
    May 19, 2020 at 11:25 pm

    Hello lulian,

    The fontawesome icon URL being used is being denied access. This would be something Mark would need to fix or you could try overriding it with your own solution, although it would require a little coding to implement it.

    You can create your own FontAwesome kit here.

  • JamesD
    JamesD
    May 20, 2020 at 2:16 am

    Wasn’t able to post instructions here, but it can be found:

    Temp fix option for missing icons v9+

  • EvieB
    EvieB
    May 20, 2020 at 4:15 am

    Thanks James! Support said:

    This has been forwarded to our dev team. We are currently updating themes. The APIs must have changed including external urls

    Thank you for contacting PremiumPress support department.


  • Iulian
    May 20, 2020 at 5:38 am

    @JamesD – Thanks.

    One single set of icons was not fixed: The one in first picture – With steps 1-2-3 to add company.

    Maybe that is calling another resource?
    Or the free kit is not containing the icons requested?

  • JamesD
    JamesD
    May 20, 2020 at 5:51 am

    Which theme/child theme and theme version are you using?


  • Iulian
    May 20, 2020 at 5:53 am

    Directory Theme // Directory – Food

  • JamesD
    JamesD
    May 20, 2020 at 5:58 am

    Do you have an URL?

    It’s displaying when I check. You can try to hold the ‘Shift’ button and click the browser’s refresh button (clear cache).


  • Iulian
    May 20, 2020 at 5:59 am

    Sure: ghidbeauty.ro

  • JamesD
    JamesD
    May 20, 2020 at 6:02 am

    This is what I see.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

  • Iulian
    May 20, 2020 at 6:09 am

    I was refering to the icons in png1.
    Icons in add company steps.

    See below

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • JamesD
    JamesD
    May 20, 2020 at 6:51 am

    Those are being called from a stylesheet and starts getting more in-depth.

  • Adnan
    Adnan
    May 20, 2020 at 10:05 am

    I hope they put Fontawesome locally in the theme in the next update. Such problems can be avoided and would be good for the performance.

  • JamesD
    JamesD
    May 20, 2020 at 9:39 pm

    @lulian

    Here’s the fix for the stylesheets.

    Add this to your custom CSS file or save under PremiumPress > Design Setup > CSS/JS > Custom CSS Code

    /** From css.plugins.css */
    .package-tab-content .pack-boxes li.yes:before { font-family: "FontAwesome"; }
    .stepbox>.stepbox-step.active>.stepbox-dot:after { font-family: "FontAwesome"; } 
    .package-tab-content .pack-boxes li.no:before { font-family: "FontAwesome"; }
    
    /** From css.framework.css */
    .add-listing-form .confirm:after { font-family: "FontAwesome"; }
    .card .card-header button:after { font-family: "FontAwesome"; }
    
    /** From css.style.css */
    .ccat4 .cat > a:after { font-family: "FontAwesome"; }
    .header-logo9 .hicons .faicon:before { font-family: "FontAwesome"; }
    .header-logo2 .hicons .faicon:before { font-family: "FontAwesome"; }

    Note: These are all the references within the various theme stylesheets. Admin area may still be missing icons, but that isn’t as important to correct at this point.

Copyright © 2010-2020 PremiumPress Limited.

secure payments