Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Framework 9.1.9 – Bugs & Issues – Please post here.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,819 points
    August 3, 2018 at 4:32 pm

    Hi Guys

    If you find any bugs and issues with the new version 9.1.9 themes please let me know and i will update this thread making it easier to see whats happening.

    Note: Please ensure your running 9.1.9 before reporting issues.

    Blog Post from this release is here;

    Framework Update – Version 9.1.9


  • Finn
    Newbie 27 points
    August 3, 2018 at 5:04 pm

    Hello,

    Thank for all the new great features in 9.1.9.
    There is however still a problem when you apply a 100% discount coupon ( have submitted ticket earlier on this)
    Now the totals are updated correctly which is great, but it still tries to pay a few cents which of course goes wrong. In earlier releases, you dropped the payment information when the amount was zero. Can you re-implement that, please?

    I have attached a screen video showing the issue.

    Thank you very much in advance

    PS: I have also submitted a ticket for the issue as this thread was not available when I reported the issue


  • Oscar
    Newbie 6 points
    August 3, 2018 at 5:55 pm

    Error import themes elementor.
    it happens in shoptheme but it does not happen to me in dating

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,819 points
    August 3, 2018 at 6:58 pm

    @Oscar, thanks, its a path error, ill update the download shortly.

    @fin, i need to update the plugin. Ill send you a new one shortly.


  • Finn
    Newbie 27 points
    August 3, 2018 at 7:16 pm

    Thank you Mark, Looking forward to it

    Another issue:
    You have a long Lorem Ipsum text hardcoded into:
    Directory Theme: [PAGE – FAQ] Page Template (templates/tpl-page-faq.php)

    I assume it is supposed to be a text string that can be edited in loco translate?

    All the best
    Finn

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,819 points
    August 3, 2018 at 8:21 pm

    hi Finn,

    No this is no an error, this is sample text that only displayed when no text is added or when our demo site is displayed.

  • Ricardo
    Ricardo
    Newbie 12 points
    August 3, 2018 at 8:48 pm

    The main drop down menu text won’t stand out meaning the color won’t invert on a mobile phone version. See attached:


  • Finn
    Newbie 27 points
    August 3, 2018 at 10:01 pm

    Hi Mark,

    So how do you customise the FAQ page? There is no template for in the page builder

    All the best
    Finn


  • FullStackMedia
    Newbie 4 points
    August 4, 2018 at 3:24 am

    CSV Import. Was running it successfully on 8.9.x before updating directly to 9.1.9. Using v3.0 of the CSV Import plug-in. Clicking it takes me to the “AdminArea” dashboard view, without anything below the header. Now that i’m looking, it’s only v2.9 of the import plug-in that’s available at https://www.premiumpress.com/plugin/csv/.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,819 points
    August 4, 2018 at 5:40 am

    @Fin,, Admin -> PremiumPress -> Tools -> FAQ

    @FullStack, ill take a look at the plugin shortly.


  • Oscar
    Newbie 6 points
    August 4, 2018 at 7:44 am

    Can’t I add the Amazon Import Tool plugin in shoptheme?

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,819 points
    August 4, 2018 at 8:21 am

    Sure, do you have an AWS account? Send me a ticket and ill help set it up for you.


  • Oscar
    Newbie 6 points
    August 4, 2018 at 8:25 am

    Thanks 😉
    I have aws account
    I just sent you a ticket

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,819 points
    August 4, 2018 at 8:48 am

    @Fukkstackmedia, you’ll need the v9 version, i have updated the download link;

    CSV Spreadsheet Import Plugin


  • Finn
    Newbie 27 points
    August 4, 2018 at 8:53 am

    Dear Mark,

    On Admin -> PremiumPress -> Tools -> FAQ You can set the questions and answers but not customise the Lorem Ipsum text left to the Q and A’s on the page (https://findsupervisor.com/faq/) hence my previous question.

    All the best
    Finn

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 94 total)