Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
Rebecca

Featured Items Only on Home Page

I am trying to set the home page so that it shows featured items only but it shows all categories instead. Following is what I am doing: First I set the individual product to Featured (Yes) then Display Settings -> Home Page -> Display Products (Show) -> Set the number of items to show -> ** All Featured Products Only **. Am I doing something wrong?

Created: July 29, 2013 at 4:59 am

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    July 29, 2013 at 8:27 am

    What do you mean by all categories? Featured products are selected by the value of custom field called ‘featured’ and not by a category.

  • Rebecca
    Rebecca
    July 29, 2013 at 1:21 pm

    I’m referring to the “featured” selection that is located in the individual item itself.

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    July 29, 2013 at 1:35 pm

    I am trying to set the home page so that it shows featured items only but it shows all categories instead.

    What do you mean by that? Can you explain it more? Maybe provide a screenshot?

  • Rebecca
    Rebecca
    July 29, 2013 at 2:36 pm

    Basically, what I am trying to do is to have only the items I have selected as Featured to show on the homepage.

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    July 29, 2013 at 2:45 pm

    Can you make a screenshot of the settings in the Display Settings > Home Page?

  • Rebecca
    Rebecca
    July 29, 2013 at 3:25 pm

    Here is the screenshot of the settings in Display Settings > Home Page. I’ve also attached a screenshot of the section located on the individual product page where I selected Featured > Yes (Highlighted).

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    July 29, 2013 at 3:49 pm

    That looks correct. So what does show on the home page?

  • Rebecca
    Rebecca
    July 29, 2013 at 4:18 pm

    The home page shows both featured and non-featured items.

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    July 29, 2013 at 6:20 pm

    Have you tried disabling your plugins? Have you tried looking at the site from different browser? You might also try reinstalling the theme. If all this fails you might need to submit a ticket as I do not experience that issue on my test site so not sure what else can be causing it.

  • Rebecca
    Rebecca
    July 29, 2013 at 9:04 pm

    Ok, thanks.

  • Ian
    Ian
    July 29, 2013 at 9:25 pm

    Which version do you have?

  • Rebecca
    Rebecca
    July 29, 2013 at 10:12 pm

    Version 7.1.4

  • Ian
    Ian
    July 30, 2013 at 12:12 am

    And you don’t get the ribbon text box when you set it to Featured?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Rebecca
    Rebecca
    July 30, 2013 at 1:08 am

    Yes, I see the ribbon text, but the non-featured items are still showing on the page.

Copyright © 2010-2020 PremiumPress Limited.

secure payments