LIMITED OFFER: Save $200 Today! - Get All Themes For $199 -- Learn More

Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Cant find where to edit button link on my home page


  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 1:44 am

    see attached

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,792 points
    October 2, 2017 at 3:17 am

    hi Donald,

    you can edit it via home-layout-realestate1.php lines 49 & 51


  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 3:34 am

    Thx for the response. remember i am newbe and not developer sorry. i dont see the lines numbered. i am in the editor section in wordpress –i assume you mean this section? see screen shot..

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,792 points
    October 2, 2017 at 3:46 am

    hi,

    replace the ones I encircled http://prntscr.com/gs58it

    with your own url


  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 4:21 am

    Thx for the help. but i made the change as you said now my site not working now..

    Error: Parse error: syntax error, unexpected ‘>’ in /data/51/4/12/130/4990945/user/6006316/htdocs/njsr/wp-content/themes/RT/home-layout-realestate1.php on line 53

    see screen shots

    site: njstaterentals.com

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 4:34 am

    I have a backup restore plugin would that bring it back or not due to code changes in editor? Right now i am not doing anything just waiting for your response. Thanks again for you prompt responses

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,792 points
    October 2, 2017 at 4:36 am

    what’s your site url please.

    what else did you edited?


  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 4:41 am

    website url:

    njstaterentals.com

    i did not edit anything else as you can see in the screen shot i sent before

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,792 points
    October 2, 2017 at 4:47 am

    here’s the issue , its missing this > in here http://prntscr.com/gs5kxt


  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 4:59 am

    that didnt work either and if you refer to your screen shot before i made the change that was that same way before the change…You never answered my last question…can i just use my backup restore plugin to bring back these code changes?

    see screen shots

    thanks

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,792 points
    October 2, 2017 at 5:04 am

    hi,

    call chat support now so I can fix this..

    the error from your website is just missing >

    This reply was awarded the best answer by the topic poster.

  • Donald
    Newbie 6 points
    October 2, 2017 at 5:23 am

    Problem solved by the wonderful and very patient Marie the Super Guru

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,792 points
    October 2, 2017 at 6:03 am

    you’re welcome Donald :)

    If you have questions or issues in the future, I suggest you call chat support or create a ticket here http://premiumpress.com/ticket/ so we can assist your immediately.

    Have a lovely day!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)