Cannot delete Coupon from My Favorites?

WordPress Business Themes Forums Version 7 Themes CouponPress Cannot delete Coupon from My Favorites?

Cannot delete Coupon from My Favorites?

July 1, 2013
Jonson Jonson
  • Jonson
    Jonson
    Newbie 9 points

    Once I add a Coupon to Favorites I can not delete it!
    Cannot see a delete icon. How to delete?

    July 1, 2013 at 5:40 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    which version?

    try updating the file attached, it goes in the folder;

    couponpress/template_couponpress/

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    July 3, 2013 at 1:33 am
  • Jonson
    Jonson
    Newbie 9 points

    The version is Couponpress 7.1.4
    I uploaded the file (_item.php) to couponpress/template_couponpress/
    Still no delete icon

    July 3, 2013 at 1:56 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    Try again, sorry this should be fine.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    July 3, 2013 at 2:31 am
  • Jonson
    Jonson
    Newbie 9 points

    It worked,but the delete icon shows above the share icon and is too small.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    July 3, 2013 at 2:55 am
  • Jonson
    Jonson
    Newbie 9 points

    I guess I can change the icon

    July 3, 2013 at 2:59 am
  • Jonson
    Jonson
    Newbie 9 points

    Thank you for the fix,
    I also noticed a bug.
    Once I delete 3 coupons in a row from my favorites, I can not delete anymore. I have to refresh the page in order to continue deleting.

    July 3, 2013 at 3:41 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    thanks, it maybe the browser is stopping it thinking its a repeat button but ill check for the next update.

    July 3, 2013 at 5:11 am
  • Kim
    Kim
    Newbie 2 points

    So, how do the rest of us find out when you fix something via an updated file?

    I just spent the last 2 days via your support tickets working on the same issue.

    The solution they provided the first time didn’t exist AT ALL in my admin.

    The second solution was an obscure setting change that DID actually fix the problem, although the setting was unrelated to the issue.

    If I could have just updated my file, that would have been much better. Unfortunately I don’t have time to browse the forums every day…is there some other way to know when a fix involves a code change?

    BTW, I downloaded and installed a fresh copy of the theme just 5 days ago – so it seems like is should contain all the latest files, don’t you think?

    July 6, 2013 at 9:19 pm
  • Ana
    Ana
    Newbie 26 points

    This is not working for me… Any help?

    October 22, 2013 at 11:58 am
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team