Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

After Upgrading to WordPress 3.6 "Listing option" not working.

  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points
    August 3, 2013 at 2:50 pm

    ‘Listing option’ not working in Shopperpress after I upgraded to WordPress 3.6.
    I checked and confirmed on two of my sites that only after upgrading it stops working.
    Hence its not possible to edit products and add products.

  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points
    August 3, 2013 at 2:50 pm

    The screen shop attached here.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points
    August 3, 2013 at 2:53 pm

    Listing, Images , attributes, shopping options & Affiliate setting all tabs not working in shopperpress.
    This problem started only after upgrading to WordPress 3.6

  • David Harris
    David Harris
    Senior Member 367 points
    August 3, 2013 at 3:16 pm

    Radha, take a look here, therein lies the answer. :)

    http://www.premiumpress.com/forums/topic/3-6-issues-with-non-repsonsive-framework/

    David Harris
    —————-

    david@nofool.co.uk

    http://www.nofool.co.uk
    Dynamic PHP website hosting & Development.
    Dedicated Linux servers from 15€uro a month.

    http://www.spskins.com
    Eye candy for your ShopperPress site.

  • Peter
    Peter
    Newbie 36 points
    August 3, 2013 at 3:17 pm

    Hi Radna,

    I had this problem too earlier last month after a WP update. I took a risk, changed the SP theme and then changed it back to my original theme and it resolved my issue. I can’t say it’ll resolve yours but it did mine,
    Cheers, Keith

  • Peter
    Peter
    Newbie 36 points
    August 3, 2013 at 3:19 pm

    Radna, I just noticed the link above from Davis Harris, I would be more inclined to follow that!!!

    Keith

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,820 points
    August 3, 2013 at 4:10 pm

    yes please stick to the main 3.6 post.

  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points
    August 6, 2013 at 2:19 pm

    Dear Mark,
    Please confirm whether the main thread http://www.premiumpress.com/forums/topic/3-6-issues-with-non-repsonsive-framework/ deals with all the Themes ( Shopperpress, couponpress, directorypress ect.) or only you have provided fix for the directorypress.
    I applied the PPT.zip to Shopperpress and Couponpress,and found its not working.

    Kindly be mention the applicability of the fix. Is it a universal fix or specific to a particular Theme?

  • Fernando
    Fernando
    Newbie 55 points
    August 6, 2013 at 2:37 pm

    Hi, it should work with all themes. Did you cleaned up your cache?

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,820 points
    August 6, 2013 at 3:15 pm

    it does work on all theme, those who are having issues need to ensure they clear browser cache correctly not just refreshing the page.

  • Alexandra
    Alexandra
    Senior Member 179 points
    August 6, 2013 at 4:13 pm

    i think its not working because the file in the PPT.zip is in the wrong path

    the folder to put the slider script in is meant to be slide and not slider

    copy the slider file to the slide folder in PPT/js/slide/copyhere

    then delete browser cache and refresh the page

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,820 points
    August 6, 2013 at 4:34 pm

    ah, well spotted.

  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points
    August 6, 2013 at 5:02 pm

    Great!
    Its working now. After I cleared the Browser Cache.
    Thanks ..

  • ranjan
    ranjan
    Newbie 10 points
    August 6, 2013 at 5:24 pm
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)