After Upgrading to WordPress 3.6 "Listing option" not working.

WordPress Business Themes Forums Version 7 Themes ShopperPress After Upgrading to WordPress 3.6 "Listing option" not working.

After Upgrading to WordPress 3.6 "Listing option" not working.

August 3, 2013
RADHA KRISHNA RADHA KRISHNA
  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points

    ‘Listing option’ not working in Shopperpress after I upgraded to WordPress 3.6.
    I checked and confirmed on two of my sites that only after upgrading it stops working.
    Hence its not possible to edit products and add products.

    August 3, 2013 at 2:50 pm
  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points

    The screen shop attached here.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    August 3, 2013 at 2:50 pm
  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points

    Listing, Images , attributes, shopping options & Affiliate setting all tabs not working in shopperpress.
    This problem started only after upgrading to WordPress 3.6

    August 3, 2013 at 2:53 pm
  • David Harris
    David Harris
    Senior Member 367 points

    Radha, take a look here, therein lies the answer. :)

    http://www.premiumpress.com/forums/topic/3-6-issues-with-non-repsonsive-framework/

    David Harris
    —————-

    david@nofool.co.uk

    http://www.nofool.co.uk
    Dynamic PHP website hosting & Development.
    Dedicated Linux servers from 15€uro a month.

    http://www.spskins.com
    Eye candy for your ShopperPress site.

    August 3, 2013 at 3:16 pm
  • Peter
    Peter
    Newbie 36 points

    Hi Radna,

    I had this problem too earlier last month after a WP update. I took a risk, changed the SP theme and then changed it back to my original theme and it resolved my issue. I can’t say it’ll resolve yours but it did mine,
    Cheers, Keith

    August 3, 2013 at 3:17 pm
  • Peter
    Peter
    Newbie 36 points

    Radna, I just noticed the link above from Davis Harris, I would be more inclined to follow that!!!

    Keith

    August 3, 2013 at 3:19 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    yes please stick to the main 3.6 post.

    August 3, 2013 at 4:10 pm
  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points

    Dear Mark,
    Please confirm whether the main thread http://www.premiumpress.com/forums/topic/3-6-issues-with-non-repsonsive-framework/ deals with all the Themes ( Shopperpress, couponpress, directorypress ect.) or only you have provided fix for the directorypress.
    I applied the PPT.zip to Shopperpress and Couponpress,and found its not working.

    Kindly be mention the applicability of the fix. Is it a universal fix or specific to a particular Theme?

    August 6, 2013 at 2:19 pm
  • Fernando
    Fernando
    Newbie 55 points

    Hi, it should work with all themes. Did you cleaned up your cache?

    August 6, 2013 at 2:37 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    it does work on all theme, those who are having issues need to ensure they clear browser cache correctly not just refreshing the page.

    August 6, 2013 at 3:15 pm
  • Alexandra
    Alexandra
    Senior Member 179 points

    i think its not working because the file in the PPT.zip is in the wrong path

    the folder to put the slider script in is meant to be slide and not slider

    copy the slider file to the slide folder in PPT/js/slide/copyhere

    then delete browser cache and refresh the page

    August 6, 2013 at 4:13 pm
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    ah, well spotted.

    August 6, 2013 at 4:34 pm
  • RADHA KRISHNA
    RADHA KRISHNA
    Newbie 9 points

    Great!
    Its working now. After I cleared the Browser Cache.
    Thanks ..

    August 6, 2013 at 5:02 pm
  • ranjan
    ranjan
    Newbie 10 points
    August 6, 2013 at 5:24 pm
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team