Jude

Video Not Playing On Mobile Devices

I'm having a little issue here, for some reason the video i upload to my site plays on desktop but doesn't play at all on mobile devices ( you can view the website) but you cant play the video, is there a way to enable that feature ???

Created: July 22, 2013 at 4:12 am
  • In: MoviePress
  • Started by: JudeJude
  • 2 members left 9 comments
  • Last reply from: Mark FailMark Fail

  • Mark Fail
    Mark Fail
    July 22, 2013 at 5:51 am

    it depends on the mobile device?

    Also whats your link as you maybe using an older version.

  • Jude
    Jude
    July 23, 2013 at 1:54 am

    i fixed it

  • Mark Fail
    Mark Fail
    July 23, 2013 at 2:05 am

    🙂

  • Jude
    Jude
    July 23, 2013 at 2:25 am

    does moviepress support vimeo and if so how do you upload the link to the movieID because this link is not working when i put the last embeded code (57337444) in the movie ID???

  • Jude
    Jude
    July 23, 2013 at 2:28 am

    also when your adding video custom field, what does type mean??? what should go there??

  • Jude
    Jude
    July 24, 2013 at 2:11 am

    fixed my last issue but i have another issue how to do selected certain categories in the widget for example

    Category: A B C D

    if i want to select just category A and C without selecting B how do i do that?

  • Mark Fail
    Mark Fail
    July 24, 2013 at 3:44 am

    you’ve lost me, not not sure what your trying todo here.

  • Jude
    Jude
    July 31, 2013 at 1:51 am

    i fixed it again

  • Mark Fail
    Mark Fail
    July 31, 2013 at 2:02 am

    ok


Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)