Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Top portion of my website has gone haywire.


  • Marilyn
    Senior Member 105 points
    June 24, 2019 at 8:40 pm

    RE: Desktop View – Top portion of my website has gone haywire.
    Theme: child theme is Lifty using with Directory theme.

    It’s kinda like it is trying to display the mobile version at the same time as the desktop version.
    The mobile version seems okay.
    I did updates to see if that would fix it, but no.
    I have not made any update to the website recently to effect the site.

    Any ideas?

    Thanks!


  • Marilyn
    Senior Member 105 points
    June 24, 2019 at 10:29 pm

    Here is a screen shot.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

  • Marilyn
    Senior Member 105 points
    June 24, 2019 at 10:29 pm

    Here is another screen shot.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

  • Marilyn
    Senior Member 105 points
    June 24, 2019 at 10:30 pm

    A closer look and the mobile site is not quite right either.

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,747 points
    June 26, 2019 at 2:51 am

    hi MArilyn

    can you share your website url please?


  • Marilyn
    Senior Member 105 points
    June 26, 2019 at 3:00 am

    Here is the website URL. And thank you for looking.

    Home

    You know, I forgot to turn off all plugins, although it has been the same plugins for over a year, and no updates had changed anything. I did updates after I found the header problem.

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,747 points
    June 26, 2019 at 6:30 am

    hi Marilyn,

    what exact version of the theme you’re using please?


  • Marilyn
    Senior Member 105 points
    June 26, 2019 at 3:42 pm

    Responsive Directory ThemeVersion: 8.9.6

    Lifty – PremiumPress Child ThemeVersion: 2.0

    Thank you.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)