Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

reCaptcha on register Page not showing then says not correct domain


  • Mitchell
    Senior Member 136 points
    April 27, 2019 at 3:09 pm

    reCaptcha on register Page not showing then says not correct domain
    How do I get it to show and I verified the Domain is correct now it wasn’t 10 minutes ago. After clicking You read and agree to our privacy policy. I figured the reCaptcha would show I Click to register and get the message at the top, The security question answer is incorrect.
    Then the reCaptcha shows with red writing that for the site owner domain is wrong. I will give that site a while to catch up and try that one later.

    My other site is the same but the reCatcha is on ready to click after hitting register also. But the custom fields are blank and I have to fill it in again. then I click the reCaptcha and You read and agree to our privacy policy and the registration is complete.
    how can this be fixed
    Mitch


  • Mitchell
    Senior Member 136 points
    April 28, 2019 at 9:21 am

    Fixed the domain not correct red error
    But the problem remains when I hit register get the message still, The security question answer is incorrect
    then the reCaptcha shows up. Guess this is a BUG.

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,747 points
    May 9, 2019 at 1:24 am

    hi Mitch

    I think you created a ticket for this already.

    I will try to go through your ticket and see if its been resolved

    if its a bug, I will forward it to Mark for the fix.

    thank you


  • Mitchell
    Senior Member 136 points
    May 9, 2019 at 1:42 am

    Mark turned it off and then the math question showed so I would say its a bug when both are on

  • Marie
    Marie
    Super Guru 1,747 points
    May 9, 2019 at 4:58 am

    hi Mitch,

    okay, I will report this to Mark

    thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)