Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

My Coupon Site

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 2, 2014 at 5:42 pm

    Dear All,

    Please visit my site coupondigital.in and provide feedback please. I request the admin to add my site in showcase if you like it.

  • Errol
    Errol
    Super Guru 2,708 points
    August 3, 2014 at 1:11 am

    :) Nice looking site! Why not test a lighter color on the outside borders and see what kind of affect you will get the lighter border may give the site a more outstanding outlook. Just a thought – Great job – Good luck!

    Regards,

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 3, 2014 at 4:28 am

    Thanks a lot Errol. I will try that :)

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,822 points
    August 3, 2014 at 5:04 am

    looks great, good job.

  • johan1
    johan1
    Newbie 84 points
    August 3, 2014 at 8:59 am

    Great stuff.

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 3, 2014 at 9:21 am

    Thanks Mark and Johan. Your posts encourage me. :)

  • Clive
    Clive
    Super Guru 1,818 points
    August 3, 2014 at 10:08 am

    Nice site Devi 😉

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 3, 2014 at 12:56 pm

    Thank u Clive.

  • Dave Harris
    Dave Harris
    Super Guru 1,406 points
    August 3, 2014 at 3:09 pm

    Looks like the menu bar needs some CSS work, but fantastic.

    David
    http://www.nofool.uk

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 3, 2014 at 3:41 pm

    Thank u David for your valuable feedback. :)

  • Dave Harris
    Dave Harris
    Super Guru 1,406 points
    August 3, 2014 at 3:44 pm

    Devi, just seems to be some hover CSS, maybe it’s my end :)

    I tried a few browsers.

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 3, 2014 at 3:52 pm

    I checked it. There seems to be an issue with hover css. But when i try to change it in design setup, the changes are not reflecting. :(

  • Errol
    Errol
    Super Guru 2,708 points
    August 3, 2014 at 3:56 pm

    :) Yep, seen it too when I first look at the site – menu seems to disappear when you hover!

  • Devi
    Devi
    Newbie 12 points
    August 3, 2014 at 4:04 pm

    I think i need to contact support team. changes to hover css is not reflecting. Thank u friends for pointing out.

  • Mike
    Mike
    Newbie 30 points
    August 4, 2014 at 2:01 am

    nice

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)