Membership- AuctionPress

  • John
    John
    Newbie 74 points
    August 23, 2013 at 4:11 am

    When my test user creates an account an selects a paid membership, the user does not go through anything to pay for it. What should I do?

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    August 23, 2013 at 4:12 am

    Did you setup your PayPal on the site?

  • John
    John
    Newbie 74 points
    August 23, 2013 at 4:26 am

    I went to Payments and put in my paypal address.

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 13,013 points
    August 23, 2013 at 4:38 am

    are the memberships free? have u set a price, do u have a screenshot?

  • John
    John
    Newbie 74 points
    August 23, 2013 at 9:24 pm

    No, I set a price of $25, but it automatically gives the user the membership with no payment. I’m trying to resolve this problem, but I would appreciate it if you can assist me, what screenshots are needed?

  • John
    John
    Newbie 74 points
    August 23, 2013 at 9:32 pm

    Nevermind, turns out of one my packages had the same id code, lol.

  • John
    John
    Newbie 74 points
    August 23, 2013 at 10:00 pm

    Sorry to reply again, but it’s still not working, I figured that was the problem, but it’s not. How should I fix this, please help!

  • John
    John
    Newbie 74 points
    August 23, 2013 at 10:30 pm

    Update: I fixed the problem, thanks for support. 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

New Business Themes for WordPress 2020

Start your new website today!

View Business Themes