Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Image on Listing Page


  • Rich
    Newbie 3 points
    July 14, 2013 at 2:32 pm

    I don’t understand why sometimes the listing does not appear properly and does not edit. Seems like the image size is an issue? I don’t know, I’ve tried everything.
    Correct listing example: http://3dprintingcentral.com/3d-printing-model/
    Problem listing: http://3dprintingcentral.com/cubify/

    Why is the description and page in general not showing up correctly?!

    Thanks,
    Rich

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    July 14, 2013 at 8:23 pm

    Rich, after looking at the links you provided, it looks like the second link points to a ‘page’ or ‘article’ rather than a ‘listing’ – the html structure is completely different. Please check that there is no ‘page’ (under Wp Admin > Pages) with the same name or ‘slug’ as your listing.

    Kind regards,

    Richard
    _____________________________________________________________________
    Wide range of PremiumPress and WordPress Plugins and add-ons
    PremiumPress customisation services and Website Design
    Selection of PremiumPress Child Themes


  • Rich
    Newbie 3 points
    July 15, 2013 at 12:18 am

    Thanks for your reply. So, no there are no pages with the same name. I am doing everything the same way and sometimes it creates a page and sometime it creates a listing. Not good. II’m still trying to figure it out. Thanks.

    Rich

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    July 15, 2013 at 8:47 am

    How are you creating the listings? Have you tried disabling your plugins? What is your permalink structure?


  • Rich
    Newbie 3 points
    July 15, 2013 at 2:02 pm

    I have disabled plugins but still getting the same inconsistent results.

    Here’s how I add directory listings in admin:

    Click on “Directory Listings”
    Click on “Add Listing”
    Add Title, Short Description, Long Description, Tags and Category
    Under Listing Options… add Website Address and Display Image
    Save and Publish

    Again, I do the same steps to add a directory listing but do not
    get consistent results. Sometimes it works and sometimes it doesnt. Argh.

    Permalinks are set to “postname”

    Thanks,
    Rich

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    July 15, 2013 at 6:37 pm

    It might be some problem with your database table. If you don’t have many listings yet, I would suggest completely reinstall WordPress and DirectoryPress (rebuilding the database from scratch).

  • Ian
    Ian
    Super Guru 1,200 points
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    July 16, 2013 at 9:13 am

    Rich, what Ian is referring to is that if you upload the images through the WP image manager and name it the same name as the listing – the image attachment slug will take over the listing slug. Rename the image to something else (even just add some number or letter) and it should start working again.

    Kind regards,

    Richard


  • Rich
    Newbie 3 points
    July 17, 2013 at 2:46 pm

    OK, renaming the image slug works. Thanks.

    Rich

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)