Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

have hotel directory child with main newest directory theme – not showing maps

  • mark
    mark
    Senior Member 168 points
    July 11, 2019 at 5:59 pm

    hi guys, not showing maps anywhere like with a listing for example even though i have map set to display. please help and thank you!

  • JamesD
    JamesD
    Super Guru 1,345 points
    July 11, 2019 at 10:43 pm

    Hello mark,
    I’d recommend taking a look at your browser console for the error as to what’s happening. In Chrome you can press F12 or Ctrl + Shift + I to open it.
    It would look something like in the image:

    07.11.2019-16.42.06

    Do you have a URL you can post?

  • Jaroslava
    Jaroslava
    Newbie 73 points
    July 12, 2019 at 3:36 am

    did you set your billing address to your Google API ?
    maybe first watch whether it was written on the forum and not write “new and new queries”

    Getting GOOGLE API KEY from https://code.google.com/apis/console/

    :)))

  • mark
    mark
    Senior Member 168 points
    July 12, 2019 at 6:50 pm

    Thanks JamesD. I didn’t realize it is a paid service now? Used for years with no problem until now. and jaroslava i don’t appreciate your smart comment. We literally have hundreds of hours over the years trying to make these things work correctly and understand and implement proper changes. Thanks for the link though and have a nice day.

  • mark
    mark
    Senior Member 168 points
    July 12, 2019 at 6:52 pm

    JamesD I have learned over the years not to post our sites URLs in support forums. It leads to problems from competitors and others and of course, never gets deleted and ends up coming up in searches to bite us in the rear.

  • JamesD
    JamesD
    Super Guru 1,345 points
    July 12, 2019 at 10:05 pm

    i don’t appreciate your smart comment.

    I do not recall making a “smart comment” and, if I did, I didn’t mean to come across “smart” or rude if that’s the case. I’m just here trying to help people that work hard at trying to get the theme to work since the themes are not really user friendly when it comes to customization.

    There is no benefit for me to assist others.

  • mark
    mark
    Senior Member 168 points
    July 12, 2019 at 10:28 pm

    So sorry. Not you JamesD. You are awesome. it was the smart comment from jaroslava “did you set your billing address to your Google API ?
    maybe first watch whether it was written on the forum and not write “new and new queries”

    Sooo sorry for the confusion JamesD. Love that you have helped me and everyone here so much!

    positive vibes:-)

  • JamesD
    JamesD
    Super Guru 1,345 points
    July 13, 2019 at 12:12 am

    @mark
    Feel free to contact me at customphix [@] gmail.com if it helps.

  • Jaroslava
    Jaroslava
    Newbie 73 points
    July 13, 2019 at 8:23 am

    jj, also like to help when i know

    also i still don’t know if google api is paid? making maps unusable for me
    really useful forum

    (((:)))

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)