faq pages not found

WordPress Business Themes Forums General Discussion faq pages not found

faq pages not found

July 10, 2013
Monique Monique
  • Monique
    Monique
    Newbie 46 points

    Hello
    i’ve created FAQ pages
    Each time i call the page , i’ve a page not found

    thanks

    July 10, 2013 at 4:53 am
  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points

    Be sure you do not have the FAQ Page hidden under the Admin Area.

    See Picture

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    July 10, 2013 at 5:10 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    also if your getting 404 (page not found) make sure you disable your permalinks then try again.

    July 10, 2013 at 5:29 am
  • Michael
    Michael
    Newbie 29 points

    Hiya Monique,

    Would you believe I’m going through the same thing here atm, Its just a config thing I believe and when/if I get it sorted I’ll let you know how I did it .. or vise versa :)

    Regards … Michael.

    July 10, 2013 at 5:30 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    :)

    July 10, 2013 at 5:30 am
  • Monique
    Monique
    Newbie 46 points

    FAQ doen’t appears in the Page hidden under the Admin Area.
    when i create a FAQ by FAQ manager i get a post? not a page?
    Thanks

    July 11, 2013 at 3:26 am

  • Lisa
    Newbie 2 points

    FAQ doesn’t even show up on the attached screenshot page in Admin unless I create a page called FAQ. What is the purpose of the FAQ Manager if it doesn’t show up? How do I use it as it was intended? I can add content to it, but it doesn’t show up anywhere and I can’t see where to “turn it on”.

    July 14, 2013 at 8:17 pm
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points

    First go to admin > pages > create a FAQ page and chose the FAQs template for it and publish.
    Next create your FAQs in the FAQ Manager.
    Now when you visit the FAQ page, you should see your FAQs.

    Kind regards,

    Richard
    _____________________________________________________________________
    Wide range of PremiumPress and WordPress Plugins and add-ons
    PremiumPress customisation services and Website Design
    Selection of PremiumPress Child Themes

    July 14, 2013 at 8:31 pm

  • Lisa
    Newbie 2 points

    Thank you Richard! It works perfectly now. I just forgot to select the template! 😳

    July 14, 2013 at 8:35 pm
  • Monique
    Monique
    Newbie 46 points

    Hello
    i’ve tried
    I’ve created one page FAQ in page
    I see it in page manager
    But when i call it , i don’t find it
    i don’t understand

    July 15, 2013 at 3:39 am
  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,812 points

    did u disable your permalinks to test?

    July 15, 2013 at 4:06 am
  • Monique
    Monique
    Newbie 46 points

    Hello
    thanks for your answer
    i’ve tried many things
    i’ve didabled
    i ‘ve put %postname%
    Always the name
    i’ve done an sql file of the faq, peharps…
    Thanks

    July 15, 2013 at 4:21 am
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points

    Monique, what is your site URL?

    July 15, 2013 at 8:39 am
  • Monique
    Monique
    Newbie 46 points

    Mys site is not open ,it’s not yet over
    it’s just in test on wpdir2013.imannuaire.com
    Thanks

    July 16, 2013 at 3:34 am
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points

    @Monique there is something wrong in the way you have created the FAQ page. When I click on the link the url shows as:

    http://wpdir2013.imannuaire.com/faq/faq/

    Look at the double /faq/faq/ in the url.

    Kind regards,

    Richard

    July 16, 2013 at 8:47 am
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team