Copied Site and Sidebar Different

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    August 14, 2013 at 5:55 am

    I have copied my Main site to a SubDomain for Testing Purposes.

    For some weird reason the SideBar is the only issue I have found.

    My Test Site shows it correctly and my Main Site does not.

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    August 14, 2013 at 5:57 am
  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    August 14, 2013 at 5:58 am

    I am referring to the Top Title on the Side Bar.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    August 14, 2013 at 7:26 am

    This is because the plugin you are using (cobramotorparts) seems to be a different version and some styles are missing in the /wp-content/plugins/cobramotorparts/css/cobramotorparts.css – try to compare this file on both sites and you will see that they are not the same.

    Kind regards,

    Richard
    _____________________________________________________________________
    Wide range of PremiumPress and WordPress Plugins and add-ons
    PremiumPress customisation services and Website Design
    Selection of PremiumPress Child Themes

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    August 14, 2013 at 4:23 pm

    Richard, I copied all the Entire Folder (cobramotoparts) from my Test Site which is correct to my main site and still does NOT work.

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    August 14, 2013 at 7:02 pm

    Ok, I had another look and can see that the problem is due to different ‘id’ of the sidebar – on one site it is ‘#custom_sidebar-3’ and on the other it is ‘#custom_sidebar-11’ in order to fix it you can edit the cobramotorparts.css and change all the instances of ‘#custom_sidebar-3’ to ‘#custom_sidebar-11’

    Kind regards,

    Richard

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    August 14, 2013 at 7:11 pm

    Richard, you are awesome that worked perfect.

    Do you know why it would have changed from 11 to 3 when I copied all the files over.

    Just trying to make sense of this issue.

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    August 14, 2013 at 8:14 pm

    The number is assigned dynamically.

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    August 14, 2013 at 8:19 pm

    I just used the FireFox FireBug Plugin and I see the name.

    So on the next copy site I will know how to do this.

    Thanks

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    September 4, 2013 at 7:49 pm

    Richard, where did you find the custom_sidebar #.

    I just did another Copy to new Hosting Server and the Side Bar is not working right.

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    September 4, 2013 at 7:50 pm

    You mentioned the number is assigned dynamically. How do I find that

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    September 4, 2013 at 8:32 pm

    Using firebug

  • Brandon
    Brandon
    Titan 709 points
    September 4, 2013 at 9:56 pm

    Yes I am. Weird it is showing #custom_sidebar-3 and my css file shows that also.

    So I am unsure why the Background color is not working like it should.

  • Richard Bonk
    Richard Bonk
    Super Guru 2,739 points
    September 5, 2013 at 6:39 am

    Send me a link and I will look at it for you.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

New Business Themes for WordPress 2020

Start your new website today!

View Business Themes