Ask the community

This is a community support forum where you can ask
questions and interact with other PremiumPress Customers.

Classifieds Directory and IE10

  • Mark
    Mark
    Newbie 17 points
    July 20, 2013 at 4:09 am

    My test customers are having trouble after they register an account in IE10.

    After registering they try to go back into the website account and it doesn’t recognise the existance of the account.

    IE10 ONLY

    Please fix..thanks

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 20, 2013 at 4:45 am

    If its a browser issue then it may take some time as its fairly new and WP 3.6 its out yet so there are no updates due.

  • Mark
    Mark
    Newbie 17 points
    July 26, 2013 at 2:48 am

    Trying to understand, so when WP 3.6 comes out there will be an update?

    Thanks

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    July 26, 2013 at 7:10 am

    yes

  • Mark
    Mark
    Newbie 17 points
    August 7, 2013 at 5:48 am

    Will the update be ready soon?

    Thanks

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
    August 7, 2013 at 7:29 am

    the only issues with the 3.6 update were to the javascript which iv provided fixes for in nother thread, the IE10 upload button issue is due to the security options in Ie10 and will be a while before i can do anything about this.

  • Mark
    Mark
    Newbie 17 points
    August 7, 2013 at 6:58 pm

    Are the issues that you refer to related to the caching?

    I can’t find your “other thread”

    Thanks

  • Mark Fail
    Mark Fail
    Super Guru 12,821 points
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)