Need Help. The Affiliate Links doesnt work.


  • David
    Newbie
     
    5 points

    Hello everyone,

    I’ve got a issue with the affiliate links aka cloaked links (Visit Store Button). If i put a affiliate link or a website adress in the field and save, i just got to my own website after clicking on the “Visit Store” button
    only a blank page appears with the following url: https://www.rep-vergleich.de/out/366/buy_link/

    I’ve changed the permalinks to /%postname%/ and tried other stuff but nothing worked.

    Any suggestions or advise ?

    Thanks guys


    Josh
    Josh
    Super Guru
     
    13,887 points

    Hello David
    Make sure you have entered full URL.



    David
    Newbie
     
    5 points

    Hey Josh,

    i set the URLs like this :

    https://partnerprogramm.lecturio.de/go.cgi?pid=1234&wmid=cc&cpid=1&target=https://www.lecturio.de/jura/1-staatsexamen.kurs/?pid=1234

    Is this the Correctway to use the Affiliate Link in the Comparision Theme ? Have i to set something special in settings or something else ?

    Thanks so far.


    Josh
    Josh
    Super Guru
     
    13,887 points

    Should be full url.For example: http://www.example.com/



    AIRTON
    Newbie
     
    6 points

    hello Friends,

    I have problems just like as David. I already entered the full URL, but I did not receive the correct redirect. Always direct to my own URL with an error page. What happens? I am distressed that I can not use the system properly

    pls. help me

    best regards
    MARIO



    AIRTON
    Newbie
     
    6 points

    Hello Josh;

    I have already done this procedure. I already put a full url, but it did not solve the problem

    I think the problem is quite simple. Maybe We may not be putting the url in the correct position

    Please tell us where to put it.

    pls help.



    David
    Newbie
     
    5 points

    Hey Josh,

    i tried your tipp without any results.

    Even I tried so many things, like changing settings on my Host Server or tried a link like: https://www.amazon.de/ nothing worked. Still the blank page.

    Maybe the problem is the /out/ that doesent work like it should.

    Are there any special phrases that should be in den index.php oder htaccess or something?

    Thanks



    AIRTON
    Newbie
     
    6 points

    Hey Friend.

    Im my case is similar. Always return one page in error /out

    http://catalogonatura.com/out/72/link/



    AIRTON
    Newbie
     
    6 points

    Hello David,

    I think I’ve found a solution:

    Go to:
    Settings> Permanent links> Select an option = post name

    Do a test
    So I think that everything is solved.

    best regards



    David
    Newbie
     
    5 points

    Hey AIRTON,

    thanks for your suggestion, but i also tried every Permalink setting include the one you said and still nothing after refreshing the Site.

    Josh i still need your help.


    Josh
    Josh
    Super Guru
     
    13,887 points

    Hello David,
    Please send in a ticket so we can take a closer look at the issue >>http://s.premiumpress.com/index.php?/Tickets/Submit



    David
    Newbie
     
    5 points

    Hello everyone,

    The following Problem was mine:

    I added this code in index.php:

    <meta name=”verification” content=”12d8984b9f1b03e7bf198eb4c6fb39bc” />

    Possible the verification code from google so you should add it to Theme setup > Custom CSS/Javascript > Header Styles (wp_head)

    Special Thanks goes to Zarko from the Support Theme.

    I hope that i can help people with the same Problem.

    Kind regards
    David


    Josh
    Josh
    Super Guru
     
    13,887 points

    Thanks for sharing David :)


Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.