Default link

Default link

November 25, 2017
Sofie Sofie
  • Sofie
    Sofie
    Senior Member 150 points

    Hello,

    How can I change the default link into another link? (see attachment).

    I don’t mean each link apart, because that’s in the categorie itself, but it’s the default link I want to change. The default link at this moment is the link itself.

    Thanks!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    November 25, 2017 at 12:02 pm
  • Josh
    Josh
    Super Guru 13,887 points

    Hello Sofie,
    You can change link under Coupon Manager >Click on item >Affiliate Link

    November 27, 2017 at 12:35 pm
  • Sofie
    Sofie
    Senior Member 150 points

    I know, but its the default link I want to change. Not 1 link of 1 coupon.

    November 27, 2017 at 12:47 pm
  • Sofie
    Sofie
    Senior Member 150 points

    The default link of each category in the coupon manager, I’m using the coupon september 2016 Blue theme.

    November 27, 2017 at 1:02 pm
  • Josh
    Josh
    Super Guru 13,887 points

    You mean you want the button to redirect to category page?

    November 27, 2017 at 3:05 pm
  • Sofie
    Sofie
    Senior Member 150 points

    No, I want to change the default link of a category page, like in the printscreen.

    November 27, 2017 at 3:07 pm
  • Josh
    Josh
    Super Guru 13,887 points

    Sorry Sofie but your question is not clear

    November 27, 2017 at 3:38 pm
  • Sofie
    Sofie
    Senior Member 150 points

    In taxonomy.php (coupon september 2016 Blue theme): see attachment

    When the link of the category is added, this link will be shown. But when no link is added to the category, a link to the current page is shown (= default link). I want to change this default link. How can I change it?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    December 1, 2017 at 6:20 pm
  • Sofie
    Sofie
    Senior Member 150 points

    See attachment

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    December 1, 2017 at 6:24 pm
  • Josh
    Josh
    Super Guru 13,887 points

    Hello Sofie,
    You will need some customization to achieve that.You can use a condition that checks if field is empty and redirect to the link you want
    Try here >>www.premiumpress.com/designwork/

    December 4, 2017 at 4:30 pm
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team