Add Listing page changed to login?

WordPress Business Themes Forums Responsive Themes Directory Theme Add Listing page changed to login?

Add Listing page changed to login?

November 10, 2017
 Tony

  • Tony
    Newbie 50 points

    I have tried deleting the page and re-creating with selection of ADD LISTING template and saving the permalink settings again. Also changing the PAGE & BUTTON LINKS again.

    Stumped. Please help. This probably happened when WP was updated recently I’m guessing.

    Cheers

    November 10, 2017 at 6:18 am

  • Tony
    Newbie 50 points
    November 10, 2017 at 6:29 am

  • Julian
    Newbie 90 points

    cheers I has these issues with my theme before too..all I did was go back in the revisions and replace with older version then tried again…I find if you delete the actual default pages with the theme you cant seem to duplicated exactly without all sorts of code I guess…but do try looking at older revisions they help..but Im sure someone on here will know the exact answer..Hope it goes well..I like your site…so simple and fluid to..but the listings don’t resolve to any URL I noticed..and you may want to look at the permalinks section in wordpress and make sure they are set to simple post name..I found this works the best and for slugs..but good luck and post answer if you get one..thanks

    November 10, 2017 at 8:27 am

  • Tony
    Newbie 50 points

    I have no revisions on my add listing page?

    November 10, 2017 at 8:52 am

  • Tony
    Newbie 50 points

    Ok, so now my main logo has disappeared and when I click on the “Latest Listings” button which is https://www.adelaidebusdir.com.au/?s= it is giving me this:

    This page isn’t working

    http://www.adelaidebusdir.com.au is currently unable to handle this request.
    HTTP ERROR 500

    Far out!

    November 10, 2017 at 9:06 am

  • Tony
    Newbie 50 points

    OK, the main logo header is back

    November 10, 2017 at 9:58 am

  • Tony
    Newbie 50 points

    Hmm it’s weird, some listing pages load and others get the “This page isn’t working” error?

    November 10, 2017 at 10:29 am
  • Josh
    Josh
    Super Guru 13,887 points

    Hello Tony,
    Please go to Theme Setup >General Setup >Page & Button Links and link your pages correctly.Add Listing = Add Listing

    November 10, 2017 at 12:14 pm

  • Tony
    Newbie 50 points

    Thanks Josh, but I’ve already tried that.

    November 10, 2017 at 12:58 pm
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

Didn't find what you were after?

Chat with us now

or contact our support team